Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

Την Πέμπτη ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Ελληνικό για τη φιλοξενία μεταναστών

Στόχος η Ολυμπιακή εγκατάσταση του Χόκεϊ να είναι καθ΄όλα έτοιμη

metanastes metafora2

Την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ολυμπιακή εγκατάσταση του Χόκεϊ στο Ελληνικό, ώστε να μπορεί άμεσα να φιλοξενήσει πρόσφυγες που θα μετεγκατασταθούν από το Παλαιό Φάληρο.

Σε συνέχεια της συμφωνίας του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με τους Δημάρχους Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη για προσωρινή φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Χόκεϊ στο Ελληνικό, έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης εργασίες στον χώρο ώστε να μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια και επάρκεια για τους ανθρώπους που θα φιλοξενήσει.

Οι εργασίες συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν κατά την διάρκεια της Πέμπτης, ώστε η ολυμπιακή εγκατάσταση του Χόκεϊ να είναι καθόλα έτοιμη.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί και πάλι πρόσφυγες και μετανάστες. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τότε κσι το υπουργείο αναφέρει ότι οι χώροι θα είναι ξανά περίπου στην ίδια κατάσταση και εικόνα.

metanastes metafora3

metanastes metafora4

(Visited 1 times, 1 visits today)
By