Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Της πήραν τα παιδιά της και αυτοκτόνησε

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια μητέρα στη Βρετανία που είδε να της παίρνουν τα δυο της παιδιά και το τρίτο να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

emmathomas708Ο λόγος για την Εμα Τόμας, από το Ρότσντεϊλ, που βρέθηκε κρεμασμένη στον κήπο του σπιτιού της λίγες εβδομάδες αφότου οι κοινωνικές υπηρεσίες έδωσαν οριστικά την επιμέλεια των δύο εκ των τριών παιδιών της στον πρώην σύντροφό της.

Λίγες μόνο ώρες πριν βρεθεί νεκρή, η 28χρονη Εμα πόσταρε το ακόλουθο μήνυμα στο Facebook: «Τελείωσα. Θέλατε τα παιδιά μου, τα πήρατε. Δεν θα νιώσετε την αγάπη τους όπως εγώ. Δεν αντέχω άλλο, γεια».

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Εμα είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει κόβοντας τους καρπούς της και καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών και κάποιες εβδομάδες πριν το απονενοημένο διάβημα.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι βρέθηκε νεκρή από τον σύντροφό της Λι Γουόλς, ο οποίος είχε πάει σπίτι της να δει πώς είναι μετά από έναν καβγά που είχαν.

Τα δύο παιδιά που της πήραν η Εμα τα είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της. Οταν χώρισε από τον πατέρα τους, μετακόμισε από το Μπλάκπουλ στο Ρότσντεϊλ παίρνοντάς τα μαζί της.

Εναν χρόνο μετά, γνώρισε τον Γουόλς, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, που υποφέρει από μια σπάνεια ασθένεια στο συκώτι και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το έχει περάσει στο νοσοκομείο.

Η αδερφή της Εμα είπε πως τον Νοέμβριο του 2015 οι κοινωνικές υπηρεσίες έδωσαν προσωρινά τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της -ηλικίας 9 και 5 ετών- στον πρώην σύντροφό της στο Μπλάκπουλ, ενώ η ίδια φρόντιζε για το άρρωστο μωρό της.

 

Το χτύπημα για την Εμα ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες πριν θέσει τέρμα στη ζωή της, όταν έμαθε πως ο πρώην σύντροφός της πήρε οριστικά την επιμέλεια των δύο παιδιών της.

Από τότε άρχισε να παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια, για να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια των δύο παιδιών της αλλά και το στρες με το σοβαρά άρρωστο μωρό της, στο πλευρό του οποίου βρισκόταν συνεχώς στο νοσοκομείο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες, όπως είπε η αδερφή της, στη σχέση της με τον Γουόλς, και μάλιστα είχαν υπάρξει «βίαια περιστατικά», όπως είπε.

«Νιώθω σαν να πέφτω από γέφυρα», είχε πει η αυτόχειρας όταν της πήραν τα δύο παιδιά της… Λίγο καιρό μετά, έβαλε τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By