Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Tο παλεύει ο ΠΑΟΚ για Ολιβέιρα, μπάσιμο και της Αλ Χιλάλ

Τις τελευταίες μέρες αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο.

Όχι στη ρήτρα των 12 εκ. ευρώ που υπήρχε έως τις 31 Μαΐου, αλλά σε νέα βάση και με συζητήσεις που ξεκινούν σε πιο χαμηλά νούμερα, τα οποίο όμως παραμένουν σχεδόν απλησίαστα για τα ελληνικά δεδομένα.

Στον νέο κύκλο επαφών, η Πόρτο φέρεται να ζητά 7 εκ. ευρώ για τον Πορτογάλο χαφ, ενώ στα τέλη Μαΐου είχε απορρίψει πρόταση του Δικέφαλου ύψους 5 εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει εισηγηθεί θετικά για τον συμπατριώτη του και ο Ολιβέιρα από την πλευρά του θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ εφόσον δεν έχει ξεκάθαρο ρόλο στους «Δράκους» έως τώρα.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει να παλεύει την υπόθεση και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι για τον Ολιβέιρα ενδιαφέρεται και η νέα ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, η Αλ Χιλάλ!

Έως τώρα δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά έχει ρωτήσει την Πόρτο για το ύψος της ρήτρας του Πορτογάλου χαφ.

Ο ΠΑΟΚ πάντως εκτός από τον Ολιβέιρα έχει στη λίστα του και δύο ακόμη χαφ από ευρωπαϊκές ομάδες και με κοινοτικά διαβατήρια, εφόσον δεν έχει ευτυχή κατάληξη η υπόθεση του Πορτογάλου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By