Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020

Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν για διακίνηση κοκαϊνης

Σε περιοχές της Αττικής και στη Μύκονο, ενώ στην κατοχή των δύο βρέθηκε και οπλισμός.

narkotikaΣτις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε σημαντική ποσότητα συσκευασμένης κοκαΐνης, έτοιμη προς πώληση, καθώς και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, στις 21 Ιουλίου αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε περιοχή της Μυκόνου τον 51χρονο τη στιγμή που προμήθευε τον 54χρονο με ποσότητα κοκαΐνης και τους συνέλαβαν. Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες σε οικία που διέμενε ο 51χρονος, καθώς και σε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε, ιδιοκτησίας του 50χρονου αδελφού του, όπου βρέθηκαν συσκευασίες κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, αναζητήθηκε ο 50χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αθήνας. Σε έρευνες που έγιναν σε τρία διαμερίσματα στην Αθήνα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για να αποθηκεύει τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, καθώς και οπλισμός.

Δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 141 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 152 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη και ηρωίνη, σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 260 γραμμαρίων, δύο πιστόλια, 216 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και το χρηματικό ποσό των 4.720 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτική ανάκριση.

Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας των συλληφθέντων, αλλά και η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

By