Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Τσίπρας: Δεν ξέρω αν θα πάρω Νόμπελ Ειρήνης, αλλά ο Μητσοτάκης θα πάρει Νόμπελ Αστοχίας

Θα δώσουμε μαζί, χέρι – χέρι, αυτόν τον αγώνα, που είμαι αισιόδοξος ότι θα αποβεί νικηφόρος, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του στην συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής της προοδευτικής συμμαχίας, εν όψει των ευρωεκλογών, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Δεν βρισκόμαστε σε στούντιο, δοκιμαστικούς σωλήνες και κλειστές πόρτες, αλλά στην καθημερινή επαφή με τον πολίτη, αλλά ο αγώνας μας θα είναι δύσκολος γιατί απέναντί μας έχουμε σκοτεινή συμμαχία συμφερόντων, που έχουν βαλθεί να ξεθεμελειώσουν όσα έχουμε καταφέρει, για να γυρίσουν την χώρα πίσω, είπε ο πρωθυπουργός κατηγορώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο κύριος Τσίπρας στην συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας αλλά και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Καταλόγισε ακραία και επικίνδυνη δεξιά στροφή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα και επιτέθηκε στους «χορηγούς του», όπως είπε, και στα ΜΜΕ που αναπαράγουν τοξική προπαγάνδα και ψεύτικες ειδήσεις, καταλήγοντας μάλιστα στην αποστροφή του λόγου του, να λέει πως δεν ξέρει τι τύχη θα έχει η πρόταση να βραβευτεί με Νόμπελ Ειρήνης ο ίδιος και ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεβ, αλλά «στον κύριο Μητσοτάκη αξίζει σίγουρα ένα Νόμπελ Άστοχων Προβλέψεων»!

Τις εκλογές δεν τις κερδίζεις ψαρεύοντας με δίχτυα, αλλά με καθετή, είπε ο πρωθυπουργός ενθυμούμενος λόγια ενός «παλιού αγωνιστή που ήξερε από ψάρεμα», όπως είπε, ενώ λίγο αργότερα χαριτολογώντας, πρόσθεσε ότι σήμερα με το διαδίκτυο, μπορεί «η καθετή να μετατραπεί σε μέσο μαζικού ψαρέματος»!

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και προσωπικά στον Γιάννη Ραγκούση, πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ που βρισκόταν στην συνεδρίαση, χαιρετίζοντας την παρουσία του και αναφέροντας ότι όπως είχε πει και εκείνος, στόχος της προοδευτικής συμμαχίας είναι «τα τρία εκατομμύρια πολιτών που δεν ψηφίζουν δεξιά».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By