Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Τηρήστε τον λόγο σας και πάμε σε debate

Νέα δημόσια πρόσκληση για διεξαγωγή debate απηύθυνε μέσω twitter ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται πως η τηλεμαχία με την συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών που ζητά η ΝΔ τορπιλίστηκε από την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής και την αδυναμία του Αλέξη Τσίπρα να ανταποκριθεί στην συμφωνημένη ημερομηνία της 1ης Ιουλίου.

Είναι δε ενδεικτικό πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν το Μέγαρο Μαξίμου για μεθοδεύσεις προκειμένου να διεξαχθεί debate με την συμμετοχή μόνο των Τσίπρα-Μητσοτάκη.

«Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου, δεσμευθήκατε ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις σας;»

εγραψε στην πρώτη ανάρτηση ο πρωθυπουργός για να επανέλθει: «Τόσο πολύ υποτιμάτε το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους & να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά & χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας»

By