Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

Β. Κορκίδης: Οι υποψήφιοι υποτιμούν τη νοημοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου

Σύμφωνα με τον κ. Κορκίδη, οι μικρομεσαίοι ακούν μόνο προεκλογικά «σημεία και τέρατα»

korkidis

Τις υποσχέσεις, μεγαλοστομίες και υπερβολές που έχουν ακουστεί την προεκλογική περίοδο κατακρίνει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης, τονίζοντας ότι υποψήφιοι και εκπρόσωποι κομμάτων υποτιμούν τη νοημοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου.

Σύμφωνα με τον κ. Κορκίδη, οι μικρομεσαίοι ακούν μόνο προεκλογικά «σημεία και τέρατα», αφού μέχρι σήμερα ξεκάθαρες απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα δεν έχουν δοθεί, παρά μόνο από λίγους σοβαρούς και συνεπείς πολιτικούς.

Όπως αναφέρει, οι παραγωγικοί φορείς της πραγματικής οικονομίας, έχοντας θορυβηθεί από την ανευθυνότητα της πολυφωνίας των κομμάτων, ζήτησαν καθαρά λόγια και σαφείς θέσεις, από τους αρχηγούς των κομμάτων, χωρίς όμως ικανοποιητική ανταπόκριση.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ επισημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε κάποιες απαντήσεις στις ανησυχίες των μικρομεσαίων, αλλά συμπληρώνει πως περίμενε καλύτερες τοποθετήσεις από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Εξάλλου, ο κ. Κορκίδης τόνισε την ανάγκη να μη «στείλουμε λοπόν ξανά με την ψήφο μας ανεπαρκείς εκπροσώπους μας στο ελληνικό Κοινοβούλιο».

«Δεν γνωρίζω τι κυβερνητικός σχηματισμός θα προκύψει, πώς και από ποιούς θα κυβερνηθούμε μετά τις εκλογές, αλλά πολύ φοβάμαι ότι τα βάσανά μας δεν τελειώνουν την ημέρα των εκλογών, αφού όλοι ανακαλύπτουν τις δυσκολίες και τα αδιέξοδα του τόπου, μετά την ανάληψη της εξουσίας», πρόσθεσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By