Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2020

Βεργέτης: Θα παλέψουμε για να επιστρέψουμε

Ο Στάικος Βεργέτης στήριξε την προσπάθεια των παικτών του στην έδρα της Σπάρτα και έδειξε την επόμενη μέρα: «Θα παλέψουμε για να επιστρέψουμε στην Ευρώπη».

Photo-9-apo-14-12-2014-Vergetis-milaei-se-MME

Για τον αγώνα τόνισε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο, γιατί η Σπάρτα θα την «σκότωνε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον αγώνα: «Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο πλάνο. Είχαμε συνοχή, αμυντική οργάνωση. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε με ταχύτητα αλλά είχαμε και επιθετικές δυνατότητες. Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο, με μια πολύ καλή ομάδα που πίεζε. Είχαμε μερικές χαμένες μονομαχίες, αλλά κατά γενική ομολογία τα παιδιά υποστήριξαν το πλάνο. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κυνήγησαν την ισοφάριση».

Για τις αλλαγές: «Οι αλλαγές έγιναν διότι υπήρχαν αρκετοί χώροι. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο πλάνο. Απλά οι αλλαγές φάνηκαν με την έννοια ότι υπήρχαν χώροι, ενώ είχαμε την μπάλα στα πόδια. Αν είχαν ξεκινήσει τα παιδιά, θα έβγαιναν οι ίδιες δυσκολίες και σε εκείνους».

Για το αν έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο: «Αντιμετωπίζαμε καλύτερη ομάδα. Αν ρισκάραμε μετά το 60’και 70′ θα ερχόταν το δεύτερο γκολ και θα τελείωνε το ματς. Αυτό δεν το θέλαμε. Βγάλαμε αρκετή επιθετικότητα, μην χάνοντας την συνοχή μας. Είμαστε συνεπείς στο πλάνο μας. Παλέψαμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα και όπως θα γίνει και στο τελευταίο ματς. Θεωρώ ότι σήμερα το κάναμε στον μέγιστο βαθμό».

Για την επόμενη μέρα: «Ο στόχος μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα, είναι να βγάλουμε ξανά την ομάδα στην Ευρώπη».