Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020

Βολές Μιχελάκη κατά Σαμαρά για το «απαράδεκτο ψήφισμα» του ΕΛΚ

Ο κ. Μιχελάκης χαρακτηρίζει απαράδεκτη την αποδοχή ψηφίσματος που ωθεί Ελλάδα να σταματήσει την διαπραγμάτευση

mixelakis

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την αποδοχή από την ελληνική αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ελλάδα και τίτλο «η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τον λαό της Ελλάδας, ο πρωθυπουργός Τσίπρας δεν πρέπει να είναι εμπόδιο στην διαδικασία αυτή» ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τον ίδιο χαρακτηρισμό – «απαράδεκτο» – χρησιμοποίησε ο κ. Μιχελάκης και για το περιεχόμενο του ψηφίσματος στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφερόταν ότι «ζητούμε από την νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να μην διακινδυνεύσει την οικονομική πρόοδο που επετεύχθη επί Αντώνη Σαμαρά. Οι θυσίες που έγιναν από τον λαό της Ελλάδας, δεν πρέπει να ρισκάρονται μέσω μιας μονομερούς ενέργειας. Ο πρωθυπουργός Τσίπρας, πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης της Ελλάδας».

Επικρίνοντας, μάλιστα, την ουσία του ψηφίσματος ο πρώην βουλευτής της ΝΔ με δεύτερη ανάρτησή του στο Twittter υποστήριξε ότι «όταν το Ευρωπαϊκά Λαϊκό Κόμμα απαιτεί σεβασμό όλων των δεσμεύσεων αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση».

By