Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Ξουλίδου: O στρατός να διανέμει συγγράμματα για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Η πρόταση της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων

ksoulidou2907

Την έκδοση και τη διανομή συγγραμμάτων από επιτελεία του στρατού με θέμα τις γερμανικές αποζημιώσεις προς την Ελλάδα πρότεινε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Ο στρατός έχει ειδικά επιτελεία που βγάζουν διάφορα βιβλία για ενημέρωση των αξιωματικών. Υπάρχουν, λοιπόν, κάποια συγγράμματα που έχουν βγάλει για τη Μακεδονία, για τις γερμανικές αποζημιώσεις, για το κατοχικό δάνειο. Αυτά λοιπόν που θα διανεμηθούν δωρεάν δεν θα κάνουν κακό, καλό θα κάνουν», είπε.

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να περιληφθεί στην ύλη της ιστορίας που διδάσκεται στα σχολεία η καταστροφή που έκανε η Γερμανία στη χώρα μας.

«Θα πρέπει να περιληφθεί στην ιστορία των βιβλίων, σε όλα τα συγγράμματα της ιστορίας από πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια [εκπαίδευση], η καταστροφή που έκανε η Γερμανία στη σύγχρονη Ελλάδα. Όμως παράλληλα υπάρχουν πάρα πολλά συγγράμματα τα οποία ο στρατός έχει ειδικά επιτελεία που βγάζουν διάφορα βιβλία για την ενημέρωση των αξιωματικών» σημείωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής των ΑΝΕΛ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By