Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Ξουλίδου: Τα ήξερε όλα ο πρόεδρος για τον Καμμένο και τα tweet του

«Αποστάσεις» από το θέμα που προέκυψε με τα ρατσιστικά και ομοφοβικά τιτιβίσματα του Δ. Καμμένου που του κόστισαν το υπουργείο πήρε η Σταυρούλα Ξουλίδου

ksoulidou

Συνέχεια στο σίριαλ «Καμμένου και ΑΝΕΛ» δίνει η πρώην βουλευτής του κόμματος, Σταυρούλα Ξουλίδου.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, τόνισε πως οι απόψεις του Δημήτρη Καμμένου ήταν γνωστές μέσα στο κόμμα εδώ και πάρα πολύ καιρό και όλοι ήταν κοινωνοί τού τι έγραφε στα social media. «Ηταν γνωστές οι αναρτήσεις του στο »Πόρτα-Πόρτα». Προσωπικά τις γνώριζα, αλλά όλοι τις ξέραμε. Θα έπρεπε να τις γνωρίζει και ο πρόεδρος. Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν απομονωμένος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, το είχε επιλέξει ο ίδιος».

Μάλιστα, η κ. Ξουλίδου τόνισε πως οι απόψεις του κ. Δημήτρη Καμμένου έχουν κάνει κακό στους ΑΝΕΛ και στον Πάνο Καμμένο, διότι ήταν η βασική αιτία που ο περισσότερος κόσμος κρίνει το κόμμα ως κομμάτι της ακροδεξιάς. Σε ερώτηση για το αν ο Δ. Καμμένος ενδέχεται να ανεξαρτητοποιηθεί και να πάψει να στηρίζει την κυβέρνηση, η κ. Ξουλίδου επισήμανε πως ουδείς γνωρίζει τι προτίθεται να κάνει, πάντως είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να παραμείνει βουλευτής.

H κ. Ξουλίδου παραδέχθηκε πως το θέμα του κ. Καμμένου, αν και έπρεπε να συζητηθεί εκτενώς μέσα στο κόμμα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς προηγούνταν άλλα ζητήματα όπως η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης.

Όσο για το γεγονός ότι η ίδια δεν υπουργοποιήθηκε όπως της είχε υποσχεθεί ο Πάνος Καμμένος, τόνισε ότι εδώ και κάποιες ημέρες δεν έχει μιλήσει μαζί του. «Περιμένω μια εξήγηση από τον Πάνο Καμμένο για να μάθω τι συνέβη», είπε χαρακτηριστικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)