Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Αλυσοδένουν 17χρονο με νοητικά προβλήματα

Ασύλληπτες καταστάσεις σε σπίτι στην περιοχή της Οβρυάς. Το επιχείρημα των δικών του για την απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στο παιδί, είναι πως όταν το πιάνουν κρίσεις μπορεί να γίνει επικίνδυνο.

Η Οβρυά έχει το… δικό της Κωσταλέξι, με θύμα  -όπως καταγγέλλουν στο patrastimes κάτοικοι της περιοχής- ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι το οποίο αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχικά προβλήματα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 17χρονος υποβάλλεται καθημερινά στο μαρτύριο του δεσίματος με αλυσίδες, λίγη ώρα αφότου οι δικοί του τον παραλάβουν από το ειδικό κέντρο στο οποίο πηγαίνει από το πρωί έως τις πρώτες απογευματινές ώρες.

1
Το επιχείρημα των οικείων του, στις παρατηρήσεις των γειτόνων για την απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στο παιδί, είναι πως όταν το πιάνουν κρίσεις μπορεί να γίνει επικίνδυνο.

Η λογική αυτή ωστόσο κάθε άλλο παρά γίνεται αποδεκτή, καθώς αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δε θα ήταν δυνατό να οδηγείται καθημερινά σε ειδικό σχολείο, στο οποίο μάλιστα παραμένει από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα όσα διαδραματίζονται στο σπίτι του 17χρονου έχουν ήδη ενημερωθεί αρμόδιοι παράγοντες, ενώ από κατοίκους της περιοχής εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει και έγγραφη καταγγελία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By