Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Νίκος Ανδρουλάκης: Το πινγκ πονγκ μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δε βοηθά τον τόπο

«Δεν μπορεί να κυβερνιέται η χώρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου»

nikos androulakis«Δε μπορούμε να κρυβόμαστε ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα πίσω από τις αποφάσεις του ΣτΕ οι οποίες είναι καθαρές. Άνοιγμα της Δημόσιας Τηλεόρασης σημαίνει να υπάρχει ξανά πρόγραμμα. κι όχι το μαύρο να γίνει λευκό στις οθόνες των τηλεοράσεών μας» τόνισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
«Εμείς ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι δε μπορεί σ’ ένα χρόνο η Ελλάδα να κάνει τρίτη φορά εκλογές, όμως αυτή η προσπάθεια δε μπορεί να υπονομεύεται από αυταρχικές, αντιδημοκρατικές και χωρίς σχεδιασμό αποφάσεις της κυβέρνησης. Αυτή είναι η πραγματικότητα» ξεκαθάρισε, προσθέτοντας ότι «δε μπορεί να κυβερνιέται η χώρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου».
Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, αίτημα του ΠΑΣΟΚ είναι «μεταρρύθμιση στη Βουλή, με ανοιχτή τη δημόσια τηλεόραση. Μεταρρύθμιση συμφωνημένη με κοινοβουλευτική πλειοψηφία και όχι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου οι οποίες δεν έχουν και κοινοβουλευτική πλειοψηφία.» υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα της ΕΡΤ «Έχει να κάνει γενικά με τον τρόπο διακυβέρνησης».
«Την Τετάρτη το βράδυ όταν θα γίνει η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών πρέπει να υπάρχει μια πρόταση λειτουργίας και μια αν θέλετε ρύθμιση τέτοια που να μπορούμε να συμφωνήσουμε για να προχωρήσουμε παρακάτω» τόνισε με τη σειρά του ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, καταλήγοντας ότι «αυτή τη στιγμή αν θέλει το πολιτικό σύστημα να είναι ειλικρινές πρέπει να πει ότι «ναι όλοι μαζί να κάνουμε μεγάλες μεταρρυθμίσεις, ότι η δημοκρατία και οι δημοκρατικοί θεσμοί είναι σεβαστοί απ’ όλα τα κόμματα και να προχωρήσουμε παρακάτω».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By