Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Αντίδραση ΓΑΠ σε δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Μανωλάδα

 Επι των ημερών μου ψηφίστηκε νομοσχέδιο για την την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός

PapandreouΈντονη αντίδραση από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου,  σε αρθρογραφία εφημερίδων όπου γίνεται αναφορά σε παλιότερες δηλώσεις του για την παραγωγή φράουλας στην Μανωλάδα. Γίνεται επίκληση δηλώσεων στις οποίες έκανε λόγο για γεωργική ανάπτυξη στην περιοχή.

Απαντώντας στα δημοσιεύματα το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού επισημαίνει: «Μέχρι τώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου, δεχόταν και δέχεται επιθέσεις επειδή σε όλη του τη ζωή παλεύει και για τα δικαιώματα των μεταναστών. Αυτή τη στάση συνεχίζει να κρατά παλεύοντας για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου χωρίς διακρίσεις. Για αυτή του τη στάση μπήκε στο στόχαστρο κάθε οπισθοδρομικής δύναμης, ιδιαίτερα δε, επειδή επί των ημερών της κυβέρνησής του νομοθετήθηκε ένα σωστό -και προοδευτικότερο- πλαίσιο, για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.

Παράλληλα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέδειξε και αναδεικνύει πάντα και διεθνώς, τις δυνατότητες των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων. Προϊόντων που βασίζονται στο μεράκι και στις δυνατότητες των Ελλήνων καλλιεργητών, στον σεβασμό του περιβάλλοντος και πάνω απ” όλα του ανθρώπινου δυναμικού. Προϊόντων που βασίζονται σε αξίες ελληνικές, αξίες οικουμενικές. Πιστεύοντας ότι, η Ελλάδα έχει μέλλον μόνο εάν ταυτιστούν τα προϊόντα της με τη λέξη «αξία». Δηλαδή, το αντίθετο των όσων συνέβησαν στη Μανωλάδα, που θίγουν το φιλότιμο κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενου πολίτη.

Είναι, λοιπόν, και υποκριτική και αστεία η προσπάθεια αρθρογράφων της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και του ΕΘΝΟΥΣ να επιχειρούν να συνδέσουν ανόμια ζητήματα για να καταλήξουν στο συμπέρασμα, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «αποθεώνει» την βάναυση κακομεταχείριση μεταναστών! Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη σοβαρότητα, αλλά και την αυτοπροστασία αυτών των εφημερίδων»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By