Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Βενιζέλος: περιοδεία στην Κρήτη

Ανασύνταξη των πολιτικών δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ μέσα στο καλοκαίρι

BenizelosΗ σταδιακή άνοδος του ΠΑΣΟΚ φέρνει τα πρώτα χαμόγελα στην Ιπποκράτους, καθώς οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις (ALCO, VPRC) πιστώνουν στην ηγεσία του Κινήματος την επίδειξη πολιτικής ωριμότητας με στόχο την πολιτική και οικονομική σταθερότητα της χώρας.
Η ανάκαμψη, που καταγράφεται σταδιακά και για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, δημιουργεί νέα δεδομένα στην Ιπποκράτους και ανεβάζει τους ρυθμούς, αυξάνοντας το πρόγραμμα περιοδειών του Ευάγγελου Βενιζέλου, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συσπείρωση της κομματικής βάσης.
Στο πλαίσιο αυτό, διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη και Παρασκευή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ξεκινώντας από τον νομό Ηρακλείου.
Το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί το Αρκαδοχώρι, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τουριστικούς φορείς της περιοχής. Στο Ρέθυμνο θα μεταβεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να παραστεί σε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς της πόλης, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει ομιλία στα Χανιά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By