Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Δένδιας: Σημαντική πρόοδος στο μεταναστευτικό

dendias nikos bouli taxi dimosia upourgos

Δική μας προμετωπίδα ο νόμος και η τάξη

dendias2Στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί στο μεταναστευτικό ζήτημα αλλά και στο θέμα ασφαλείας αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ.

Όπως ανέφερε, τον Ιούνιο του 2012, έμπαιναν κάθε μέρα από τον Έβρο ένα χωριό από παράνομους μετανάστες, ενώ σήμερα -όπως είπε- είναι θέμα αν μπαίνει ένας την εβδομάδα. Επίσης, σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει πια καθαρό το κέντρο της πρωτεύουσας του κράτους και μπορεί ο καθένας να κυκλοφορήσει με ασφάλεια.

«Εδώ και λίγους μήνες αυτό δεν ήταν δυνατόν. Αυτό το κατάφερε η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά» τόνισε ο υπουργός. «Δική μας προμετωπίδα είναι ο νόμος και η τάξη. Τον νόμο και την τάξη θα επιβάλουμε. Για εμάς δεν είναι ανεκτές οι Σκουριές, όπως δεν είναι ανεκτή και η Μανωλάδα» πρόσθεσε και επισήμανε ότι η Ελλάδα διαφώνησε με την Ευρώπη στο Δουβλίνο 3.

«Από εδώ και πέρα θα υπάρχει πορεία διαφοροποίησης» συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας, εξηγώντας ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο και επ” αυτού πρόσθεσε ότι οι Ευρωπαίοι οφείλουν να αντιληφθούν πως «πρέπει να συμφωνήσουμε ώστε όσοι παράνομοι μετανάστες μπαίνουν και δεν μπορούν να επιστραφούν, να μοιράζονται και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By