Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

ΔΗΜΑΡ: Να αποσυρθεί η «λογική του ξαφνικού θανάτου»

«Αν η κυβέρνηση συνεχίσει στην ίδια γραμμή της αποδοχής των ιδεοληψιών της τρόικας θα οδηγήσει τα πράγματα στην απορρύθμιση του δημόσιου τομέα» τονίζει η Αγίου Κωνσταντίνου.

dimarΗ αιτία της ρήξης της Δημοκρατικής Αριστεράς με το Μέγαρο Μαξίμου, η διαθεσιμότητα, αποτέλεσε το αντικείμενο δημόσιων τοποθετήσεων της Αγίου Κωνσταντίνου. «Η κυβέρνηση πρέπει να αποσύρει τη λογική του ξαφνικού θανάτου υπηρεσιών του δημοσίου.

Να επαναδιαπραγματευθεί με την τρόικα τη διαδικασία διοικητικής μεταρρύθμισης στα κρίσιμα ζητήματα, όπως αυτά της πλήρους αποσύνδεσης της κινητικότητας από τις απολύσεις, του αναγκαίου χρόνου, της νομιμότητας των διαδικασιών της στήριξης της όλης διαδικασίας στην αξιολόγηση δομών και προσωπικού» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, τραβώντας μια «κόκκινη γραμμή» για τις απολύσεις.

«Απολύσεις μπορούν να δικαιολογηθούν μόνο αν αφορούν σε καταδικασθέντες με αποφάσεις πειθαρχικών συμβουλίων, σε εισαχθέντες με πλαστά δικαιολογητικά, σε συστηματικά απέχοντες από την εργασία και σε όσους κριθούν ανίκανοι προς εργασία μετά από αξιολόγηση» ξεκαθαρίζει η Δημοκρατική Αριστερά, καταλήγοντας: «αν η κυβέρνηση συνεχίσει στην ίδια γραμμή της αποδοχής των ιδεοληψιών της τρόικας θα οδηγήσει τα πράγματα στην απορρύθμιση του δημόσιου τομέα και την κατάρρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By