Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Η Giulietta αποκαλύπτεται

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη

2014-Alfa-Romeo-Giulietta-faceliftΗ Alfa Romeo στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (12- 22 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της ανανεωμένης Giulietta.

Τα σημαντικότερα νέα στοιχεία του ιταλικού μικρομεσαίου μοντέλου: Νέο σύστημα πλοήγησης Uconnect με οθόνη αφής 5» ή 6.5» Radionav, νέα εμπρός γρίλια, πλαίσια χρωμίου στα φώτα ομίχλης και καινούργιες ζάντες 16», 17» και 18», νέα χρώματα αμαξώματος (Moonlight Pearl, Anodize Blue και Bronze), νέα καθίσματα με νέα υφάσματα και καλύτερη στήριξη σώματος, νέα τιμόνια και νέες επενδύσεις στο ταμπλό, στις πόρτες και στα χειριστήρια, νέοι αποθηκευτικοί χώροι.

Το Uconnect με οθόνη αφής 5» ή 6.5» RadioNav προσφέρει δορυφορικό σύστημα πλοήγησης και φωνητικές εντολές για εύκολο έλεγχο των πολλαπλών λειτουργιών της. Το σύστημα Uconnect επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις multimedia πηγές (mediaplayer, iPod, iPhone, smartphone) οι οποίες μπορούν να συνδεθούν μέσω μιας θύρας USB ή της υποδοχής Aux-in.

Στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο.

Επίσης θα παρουσιαστούν η ανανεωμένη Alfa Romeo MiTo, που πρόσφατα άρχισε να διατίθεται στην ελληνική αγορά καθώς και η Alfa Romeo 4C.

Η τελευταία είναι ένα διθέσιο κουπέ με τον κινητήρα στο κέντρο και τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς. Σχεδιασμένη από τους μηχανικούς της Alfa Romeo, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Maserati στη Modena.

Ο νέος 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1750 Turbo αποτελεί μια εξέλιξη του κινητήρα που χρησιμοποιείται ήδη στην έκδοση Quadrifoglio Verde της Giulietta. Ο βενζινοκινητήρας συνεργάζεται με το καινοτόμο αυτόματο κιβώτιο διπλού ξηρού συμπλέκτη Alfa TCT.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By