Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Καμίνης: «Πιστεύω ότι θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη»

Την αισιοδοξία του ότι στο β” γύρο θα σημειώσει μεγάλη νίκη εξέφρασε ο νυν δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης

14_02aMG_8713.
«Μια μάχη απέναντι στο παρελθόν και τους κομματικούς μηχανισμούς» συνέχισε ο κ. Καμίνης απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Αθηναίες και τους Αθηναίους.

Απηύθυνε, τέλος, κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν ενεργά και την επόμενη Κυριακή και κατέληξε: «πιστεύω ότι θα πετύχουμε μια μεγάλη νίκη».

Αναλυτικά ο κ. Καμίνης ανέφερε:

«Ευχαριστώ από την καρδιά μου τις Αθηναίες και τους Αθηναίους για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Εδώ και τριάμισι χρόνια δίνουμε μια δύσκολη μάχη. Μια μάχη στήριξης της πόλης και των ανθρώπων της, σε ρήξη με το παρελθόν και τους κομματικούς μηχανισμούς, παλιούς και νέους.
Συνεχίζουμε αυτή τη μάχη.
Την ερχόμενη Κυριακή, απέναντι στις συνθήκες πόλωσης, σας καλώ να στηρίξετε ενεργά με τη συμμετοχή σας τη μεγάλη προσπάθεια, για μια Αθήνα σύγχρονη, ευρωπαϊκή, δυνατή, ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες της.
Η Αθήνα δεν επιτρέπεται να μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης κομματικών σχεδίων, όπως έχουμε κατ΄επανάληψη δει να συμβαίνει στο παρελθόν.
Με οδηγό τις μεγάλες επιλογές για κοινωνική αλληλεγγύη, δημοκρατική συνύπαρξη, οικονομική ανάπτυξη, αξιοπρέπεια και εντιμότητα.
Προτάσσοντας την Αθήνα και τους πολίτες της, σας καλώ την Κυριακή 25 Μαΐου να συναντηθούμε και πάλι. Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Αθήνα».

By