Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Καμμένος: Μην δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στις κατασχέσεις α΄ κατοικίας

Το λάδι της κυβέρνησης έχει τελειώσει υποστηρίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

kammenos

Ο λαός βλέπει ότι η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι αδιέξοδη, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος ζήτησε από τον βουλευτές να μη δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στις κατασχέσεις α” κατοικίας.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι αυτή την κυβέρνηση την στήριξε μια πλειοψηφία που προέκυψε από ψεύτικες υποσχέσεις
«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παντελώς» είπε και σημείωσε ότι το «λάδι της έχει τελειώσει».

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την απαγοήτευσή του για το γεγονός ότι ο υφυπουργός Άμυνας πήρε πίσω τις δηλώσεις του νωρίτερα περί υπερσυγκέντρωσης στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια.

«Τον μάλωσαν» είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε ότι η Ν.Δ. εφαρμόζει την πολιτική Σημίτη όσον αφορά στην εξωτερική πολιτική.

Ο υφυπουργός Θ. Δαβάκης είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει, επίσης, καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας. Ωστόσο λίγο αργότερα διευκρίνισε ότι αυτά που είπε αναφέρονταν στο παρελθόνο και πως η ένταση στο Αιγαίο έχει πέσει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By