Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Κανίβαλος δολοφόνησε και έφαγε 22χρονη

Ο δράστης είναι νεκρός

oualia

Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Μεγάλη Βρετανία, όπου ένας άστεγος δολοφόνησε και επιχείρησε να κανιβαλίσει το πτώμα γυναίκας (στη φωτογραφία), μέσα σε δωμάτιο ξενώνα για αστέγους της Ουαλίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Independent, η αστυνομία πυροβόλησε με πιστόλι αναισθητοποίησης τον άντρας, που έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

Η αστυνομία της Ουαλίας κλήθηκε να μεταβεί στον ξενώνα για αστέγους στο Άργκοντ, χωριό 260 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου και 34 χιλιόμετρα βορείως του Κάρντιφ, ύστερα από πληροφορίες ότι ένας άνδρας επιτίθεται σε μία γυναίκα.

Εκεί βρήκαν τη γυναίκα, η οποία έφερε βαριά τραύματα στο κεφάλι.Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τον άνδρα με πιστόλι αναισθητοποίησης (Taser) και πέθανε, ανακοίνωσε το Σώμα και πρόσθεσε ότι διενεργείται έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο, ο άνδρας ήταν ένας 34χρονος άστεγος και το θύμα του μία 22χρονη.

Η αστυνομία δεν έδωσε λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, όμως κάτοικοι του χωριού είπαν στους δημοσιογράφους ότι ο άνδρας είχε βγάλει τα μάτια της γυναίκας και «έτρωγε το πρόσωπό της» την ώρα που παρενέβη το προσωπικό ασφαλείας του ξενώνα.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, όμως εκείνος αντέδρασε κι έτσι επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν με το πιστόλι αναισθητοποίησης, το οποίο επέφερε τον θάνατό του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By