Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Καταγγελία Κακλαμάνη για τον Σπηλιωτόπουλο

Νέα κόντρα μεταξύ των δύο «γαλάζιων» υποψηφίων για το δήμο Αθηναίων λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες

spiliotopoulos

Για παράνομη προεκλογική δραστηριότητα κατηγορεί τον συνυποψήφιό του για τον Δήμο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο Νικήτας Κακλαμάνης, κάνοντας λόγο για «παράνομες ενέργειες, ενός πανικόβλητου υποψηφίου».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι παρόλο που βάσει του νόμου Ν.3870/2010 απαγορεύονται την παραμονή -όπως και ανήμερα- των εκλογών οι συγκεντρώσεις και οποιαδήποτε άλλη προεκλογική δραστηριότητα, το Σάββατο οι ψηφοφόροι καλούνται από συγκεκριμένο call center να υπερψηφίσουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και να καταψηφίσουν τον Νικήτα Κακλαμάνη.

«Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν είναι ότι δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν πως κάθε ψήφος στον Νικήτα Κακλαμάνη μειώνει τις πιθανότητες του Άρη Σπηλιωτόπουλου να είναι στο β’ γύρο των εκλογών της Κυριακής» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, καταγγέλλεται ότι «στέλνεται προεκλογικό sms, με την επωνυμία “ΑΤΗΙΝΑ”, το οποίο αναφέρει: “ Η Αθήνα δεν ανέχεται άλλη απουσία, ούτε αντέχει την αναρχία. Η Αθήνα μπορεί να γίνει πόλη να ζεις, πόλη να ρθείς. Για την Αθήνα στηρίζουμε Άρη Σπηλιωτόπουλο’».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το επιτελείο του Ν. Κακλαμάνη επικοινώνησε με την γραμματεία του κ. Σπηλιωτόπουλου, που επιβεβαίωσε ότι «πράγματι γίνονται τηλέφωνα και αποστέλλονται sms», αλλά επέρριψε την ευθύνη στην εταιρεία παροχής των παραπάνω υπηρεσιών και υποστήριξε ότι θα φροντίσουν να σταματήσει άμεσα η απαγορευμένη αυτή προεκλογική δραστηριότητα.

Η παράταξη του κ. Κακλαμάνη κάνει λόγο για «παραπλανητικές αστειότητες» που αποτελούν «βάναυση παραβίαση της προεκλογικής περιόδου» και διαμηνύει ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια, που προβλέπει ο νόμος, καταγγέλλοντας τα γεγονότα στην αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων.

«Καλούμε όλες τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να κλείσουν τα αυτιά τους σε αυτές τις παράνομες ενέργειες, ενός πανικόβλητου υποψηφίου» καταλήγει η ανακοίνωση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By