Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Κλειστές οι εφορίες Πέμπτη και Παρασκευή

48ωρη απεργία της ΠΟΕ- ΔΟΥ και της ΠΟΕ- ΟΣΥΟ

Eforia
Eforia

Κλειστές θα είναι οι εφορίες την Πέμπτη και την Παρασκευή λόγω της 48ωρης απεργίας την οποία έχουν προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) και η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών.

Για την Πέμπτη στις 10.30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοραή.

Σε κοινή ανακοίνωσή οι δύο ομοσπονδίες τους κάνουν λόγο για διάλυση των υπηρεσιών, ιδιωτικοποίηση των αντικειμένων και ενοχοποίηση των εργαζομένων και εκτιμούν ότι το επόμενο στάδιο θα είναι οι απολύσεις.

«Ο αυταρχισμός και η ανελαστικότητα της πολιτικής ηγεσίας δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Η αντίσταση στις απολύσεις και τη διάλυση των υπηρεσιών μας, η διεκδίκηση των πρόσθετων κρατήσεων, η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών μας, θα αποτελέσουν το πλαίσιο των κινητοποιήσεων μας το επόμενο διάστημα.

Τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην ΕΡΤ, όσο και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, δείχνουν την εμμονή της κυβέρνησης να υλοποιήσει τα καταστροφικά της σχέδια και να προχωρήσει στην υιοθέτηση νέων πιο βάρβαρων μέτρων στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Υπολογίζουν όμως χωρίς την κοινωνία και τους εργαζόμενους. Η συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ, έδειξε το δρόμο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By