Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κουβέλης: Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσθέσει τίποτε

Την πεποίθηση ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα από την κίνηση του Αλ. Τσίπρα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

kouvelis661

Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει προβλήματα, δήλωσε με έμφαση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και πρόσθεσε ότι αύριο το πρωί τα συλλογικά όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές της.

«Αυτή την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται με τους δανειστές, που βρίσκονται σε εξέλιξη κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα, στην οικονομία και σε κάθε περίπτωση στην κοινωνία, μία πρόταση μομφής δεν θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει, νομίζω, προβλήματα. Είναι γνωστές οι διαφωνίες μας, οι αντιρρήσεις μας, οι αντιπαραθέσεις μας με αυτά που κάνει η κυβέρνηση, αλλά, από την άλλη πλευρά, επαναλαμβάνω, τα συγκεκριμένα ζητήματα, η συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα δεν επιτρέπει τακτικισμούς από καμιά πλευρά», επισήμανε ο κ. Κουβέλης.

Σ ότι αφορά την επέμβαση της Αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τόνισε πως «ο αυταρχισμός καταγράφηκε».

Επιπροσθέτως, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε πως στελέχη του κόμματος θα ανταποκρίνονται σε προσκλήσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά και ότι ταυτόχρονα επιμένει στην πρόταση νόμου, που εκκρεμεί για συζήτηση στη Βουλή, με την οποία ζητάει την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία έκλεισε η ΕΡΤ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By