Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Λοβέρδος: Το μόνο που δεν χρειάζεται η χώρα είναι εκλογές

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει λύση το απόγευμα»

ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΟΒΕΡΔΟΣ«Το μόνο που δεν χρειάζεται η χώρα είναι εκλογές» τόνισε με δηλώσεις του ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισήμανε πως ο ίδιος είχε υποστηρίξει την απόφαση για ριζική αναδιάρθρωση της ΕΡΤ επί κυβέρνησης Παπαδήμου, που όμως απερρίφθη.

«Όταν πρέπει να χτυπήσεις στο ψαχνό δεν υπάρχει άλλη λύση. Η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει λύση το απόγευμα, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Δεν συγχωρούνται οι ψευτοπαλικαρισμοί όταν η χώρα έχει ανάγκη και το μόνο που δεν χρειάζεται η χώρα είναι εκλογές».

Μιλώντας για την ΕΡΤ, ο αρχηγός του ΡΙΚΣΣΥ,  τόνισε πως «η απόφαση και η εκτέλεσή της ερμηνεύθηκε ως “μαύρη” απόφαση» και σημείωσε πως «είχα υποστηρίξει και προσωπικά ότι η ΕΡΤ πρέπει να αναδιαρθρωθεί ριζικά και η κυβέρνηση Παπαδήμου που ανέβηκε την απέρριψε. Φτάνουμε στην άκρη του γκρεμού και αναρωτιόμαστε να πετάξουμε ή να πέσουμε και φτάνουμε να πέσουμε», δήλωσε εκτός των άλλων και προσέθεσε «όταν δεν έχεις σχεδιάσει τι σου χρειάζεται και τι δεν σου χρειάζεται τότε βαράς το ψαχνό… Άλλο σπάω αυγά και άλλο σπάω το κεφάλι των συμπολιτών μου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By