Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Μαδούρο: Ο Νετανιάχου είναι ένας σύγχρονος Ηρώδης

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας δήλωσε ότι πρότεινε στις παλαιστινιακές αρχές η χώρα του να αναλάβει τη φροντίδα εκατοντάδων παιδιών που επλήγησαν από τον πόλεμο

madouro venezouela

Ο Πρόεδρος της Βενεχουέλας, Νικολάς Μαδούρο, αποκάλεσε τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου «σύγχρονο Ηρώδη» και δήλωσε ότι η χώρα του προσφέρεται να αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών που έμειναν ορφανά στη σύγκρουση στη Γάζα.

Σε ομιλία του χθες, ο Μαδούρο δήλωσε ότι «500 αγόρια και κορίτσια έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότερα από 3.000 έχουν μείνει ανάπηρα».

«Ο Νετανιάχου είναι ένας σύγχρονος Ηρώδης. Θέλει να εξοντώσει όλα τα παιδιά της Παλαιστίνης», τόνισε.

Ο Μαδούρο δήλωσε ότι πρότεινε στις παλαιστινιακές αρχές η χώρα του να αναλάβει τη φροντίδα εκατοντάδων παιδιών που επλήγησαν από τον πόλεμο.

«Θέλω να προσφέρω καταφύγιο στα αγόρια και τα κορίτσια από την Παλαιστίνη που έχουν τραυματιστεί σωματικά και ψυχικά. Θέλω ένας σημαντικός αριθμός παιδιών, περίπου 1.000, να έρθουν για να σπουδάσουν στη Βενεζουέλα, να μεγαλώσουν σε ειρήνη και να επιστρέψουν στην πατρίδα τους έχοντας ήδη σταδιοδρομήσει, για να εργαστούν και να προσφέρουν έργο εκεί».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By