Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέο βίντεο από την τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη

Ο σύζυγος βλέπει την 31χρονη γυναίκα του να παρασύρεται

petrou_rali_smart

Οι αποκαλύψεις από την τραγωδία με το τροχαίο δυστύχημα στην Λ. Πέτρου Ράλλη συνεχίζονται. Την ώρα που οι οικογένειες των τριών θυμάτων ακόμα πενθούν, άλλο ένα βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει.

Στο βίντεο από κάμερα περιπτέρου, δείχνει το πεζοδρόμιο, όπου στέκοταν οι άνθρωποι που έπεσε πάνω τους το smart μετά από ξέφρενη πορεία στην Πέτρου Ράλλη, με συνέπεια να τους θερίσει κυριολεκτικά.

Φαίνεται ένα ζευγάρι που περπατάει στο πεζοδρόμιο της Πέτρου Ράλλη, ο άντρας πάνω στο πεζοδρόμιο και η σύζυγός του κάτω στο δρόμο. Ξαφνικά ο άντρας βλέπει το Smart να πλησιάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παρά την προσπάθεια του να αρπάξει τη γυναίκα του, βλέπει να την παρασέρνει το Smart και να τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο νεκρή.

Ο άντρας τρέχει προς το σημείο όπου η γυναίκα του είναι αιμόφυρτη και λίγο μετά φαίνεται να μην μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και να κάθετε συγκλονισμένος στο πεζοδρόμιο.

Την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο οδηγός του μοιραίου Smart ισχυρίζεται ότι όχι μόνο γνώριζε την 24χρονη που ακρωτηριάστηκε και πέθανε μία μέρα μετά, αλλά οτι στο παρελθόν είχε σχέση μαζί της.

Αυτό το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας το αποκάλυψε ο ίδιος καθώς όταν έμαθε τα ονόματα των νεκρών κατέρρευσε. Αφού συνήλθε είπε πως η 24χρονη ήταν στο παρελθόν κοπέλα του.

Οι αστυνομικοί αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν στόχος εκδίκησης του 27χρονου η νεαρή κοπέλα καθώς πράγματι πήγαινε χωρίς να φρενάρει για τουλάχιστον 400 μέτρα με το smart.

Ο 27χρονος θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό, φρουρούμενος καθώς εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για την προφυλάκισή του. Ακόμη, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και του αφαιρέθηκε το διαβατήριο.

By