Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Νέο deal για την ΜΕΤΚΑ στην Αλγερία μέσω θυγατρικής

Στα 66 εκατ. δολάρια ανέρχεται η συνολική αξία του έργου, με παράδοση εντός του 2014

metka1

Στην υπογραφή νέου συμβολαίου με την Société Algérienne de Production de l΄Electricité (SPE Spa) προχώρησε η τουρκική θυγατρική της ΜΕΤΚΑ, Power Projects Sanayi İnşaat Ticaret Limited Şirketi (Power Projects Limited), σε κοινοπραξία με την General Electric.

Σύμφωνα με σχετική αςνακοίνωση, πρόκειται για το πέμπτο μεγάλο έργο που αναλαμβάνει η ΜΕΤΚΑ στην Αλγερία, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη στις σημαντικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου έργου είναι τα ακόλουθα:

Αναθέτων Φορέας
Société Algérienne de Production de l΄Electricité (SPE Spa). Η SPE ανήκει στον Όμιλο Sonelgaz, το μεγαλύτερο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας της Αλγερίας.

Περιγραφή Έργου
Το έργο αφορά σε μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και θέση σε λειτουργία οκτώ (8) κινητών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύσιμο φυσικό αέριο και συνολική ισχύ 179,72 MW σε τοπικές συνθήκες, που θα εγκατασταθούν σε τρεις (3) τοποθεσίες στην Αλγερία.

Αξία Έργου
Η συνολική αξία του συμβολαίου για την Power Projects Limited είναι $66.085.842.

Χρονοδιάγραμμα Έργου
Το έργο θα υλοποιηθεί με διαδικασία ταχεία εκτέλεσης (fast-track), με στόχο την έναρξη εμπορικής λειτουργίας το πρώτο εξάμηνο του 2014.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By