Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Ο Γεωργιάδης για τον κορονοϊό ΜERS

Kαθησυχαστικός όσον αφορά το ενδεχόμενο μετάδοσης του κορονοϊού MERS στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο υπουργός Υγεία

adonis

Kαθησυχαστικός όσον αφορά το ενδεχόμενο μετάδοσης του κορονοϊού MERS στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Ο 69χρονος που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό MERS μπήκε πολύ γρήγορα στην απομόνωση και ο κίνδυνος για να έχουμε σοβαρότερα προβλήματα ελαχιστοποιήθηκε» εξήγησε ο υπουργός Υγείας. Πρόσθεσε μάλιστα ότι το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο πήγε αρχικά κινήθηκε σε πολύ σωστή κατεύθυνση και γρήγορα. Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι και ο δεύτερος αυτοκινητιστής που τον μετέφερε στο νοσοκομείο είναι αρνητικός στον ιό.

Ο 69χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σωτήρια καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση του και χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας λειτούργησε σε πρώτο χρόνο και άμεσα», επισήμανε εξάλλου ο υπουργός Υγείας αναφερόμενος στον τραυματισμό επτά συνολικά ανθρώπων από βαρελότο, με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης, στην Οία της Σαντορίνης. Τόνισε ότι η άμεση αντίδραση του ΕΣΥ έχει σημασία και για τη διεθνή εικόνα της χώρας μας. Σημειώνεται ότι Αμερικανίδα τουρίστρια δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το ατυχές περιστατικό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By