Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Κουρουμπλής εξέφρασε την θλίψη του για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή

«Η συνέχιση αυτής της απάνθρωπης κατοχής δεν επιφέρει δεινά μόνο στον παλαιστινιακό λαό αλλά μακροπρόθεσμα και στον ισραηλινό»

kouroumplis

Την θλίψη του για το δράμα του παλαιστινιακού λαού, με την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, εξέφρασε σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ καταδικάζει τις δυνάμεις που θέτουν εμπόδια στην επίλυση του προβλήματος.

O παλαιστινιακός λαός εδώ και 66 χρόνια ζει το μαρτύριο του εκπατρισμού και της προσφυγιάς, αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής και προσθέτει:

«Σήμερα για ακόμη μια φορά ζούμε το δράμα σε μεγάλη ένταση. Ποιοι δολοφόνησαν τους τρεις νεαρούς Ισραηλινούς;

Ποιοι κακοποίησαν με τον πιο απεχθή τρόπο τον νεαρό Παλαιστίνιο; Είναι οι σκοτεινές στρατοκρατικές δυνάμεις του Ισραήλ που απεργάζονται την ειρηνική συνύπαρξη των δύο λαών.

Είναι αυτοί που δολοφόνησαν τον Γιασέρ Αραφάτ και τον Γιτζάκ Ράμπιν, είναι αυτοί που αδιαφορούν για το αίμα των αμάχων που χύνεται στη Γάζα θέτοντας ανυπέρβλητα τείχη στην προοπτική συνύπαρξης των δύο λαών».

Ο κ. Κουρουμπλής τονίζει ότι «η συνέχιση αυτής της απάνθρωπης κατοχής δεν επιφέρει δεινά μόνο στον παλαιστινιακό λαό αλλά μακροπρόθεσμα και στον ισραηλινό».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By