Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Ο Μark Zuckerberg φοράει το ίδιο T-Shirt κάθε μέρα

Επιτέλους, ο Mark Zuckerberg απάντησε στο φλέγον ερώτημα: “Γιατί φοράει το ίδιο T-shirt κάθε μέρα;”

facebook-zuckerberg-nasdaqΟσοι δεν το έχουν παρατηρήσει, ο ιδρυτής και CEO του Facebook δεν βγάζει από πάνω του ένα γκρι μπλουζάκι, με το οποίο έχει εμφανιστεί στις περισσότερες δημόσιες εκδηλώσεις. Κι ενώ οι ενδιαφερόμενοι περίμεναν μία παιχνιδιάρικη απάντηση από το νεαρό δισεκατομμυριούχο, εκείνος απάντησε με κάθε σοβαρότητα στο πλαίσιο του πρώτου Facebook Q&A event. Ο Zuckerberg παρέα με ανώτερα στελέχη από την εταιρία Facebook, απάντησαν σε 13 ερωτήσεις των παρευρισκομένων και όσων είχαν αφήσει σχόλιο στη σελίδα «Q&A with Mark».

«Θέλω πραγματικά να διευκολύνω τη ζωή μου έτσι ώστε να παίρνω όσο το δυνατόν λιγότερες αποφάσεις γίνεται, πέρα από αυτές που υπηρετούν το καλό της κοινότητας”, είπε ο Zuckerberg, αφού διευκρίνισε ότι έχει “πολλά ίδια μπλουζάκια”. Πρόσθεσε ότι ακόμη και οι μικρές αποφάσεις, όπως η επιλογή του τι θα φορέσεις ή τι θα φας για πρωινό, θα μπορούσαν να είναι κουραστικές και να σε κάνουν να καταναλώνεις ενέργεια, κάτι που ο ίδιος δεν θέλει.

«Είμαι πραγματικά τυχερός, καθώς ξυπνάω κάθε μέρα και βοηθάω στην εξυπηρέτηση περισσοτέρων από 2 δισ. ανθρώπων. Αισθάνομαι ότι δεν θα κάνω τη δουλειά μου εάν ξοδεύω όλη την ενέργειά μου σε πράγματα που είναι ανόητα ή επιπόλαια στη ζωή μου”, είπε ο Zuckerberg.

Μάλιστα, ανέφερε παραδείγματα και άλλων ισχυρών ανθρώπων, όπως ο Steve Jobs ή ο πρόεδρος Barack Obama, οι οποίοι ακολουθούσαν την ίδια τακτική όσον αφορά στο ντύσιμο. Σύμφωνα με τον βιογράφο του Jobs, Walter Isaacson, ο ιδρυτής της Apple ήθελε όλοι οι εργαζόμενοι να φορούν το ίδιο γιλέκο.

Το Business Insider δημοσιεύει φωτογραφίες του Zuckerberg στις οποίες απεικονίζεται να φοράει τα ίδια ρούχα:

mark-zuckerberg-96 mark-zuckerberg-177 mark-zuckerberg-242 mark-zuckerberg-248 mark-zuckerberg-china-1 mark-zuckerberg-facebook-74 mark-zuckerberg-facebook-90 mark-zuckerberg-priscilla-chan-12 mark-zuckerberg-sad mark-zuckerberg-shin-jong-kyun-samsung zuckerberg-chan-married-1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By