Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Ο Πάγκαλος τα «βάζει» με τους «58»

Κριτική στην πρωτοβουλία των «58» άσκησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντας υπερφίαλη τη στάση τους

PAGALOS

«Δεν συμπαθώ την τάση τους να μεταβληθούν σε κόμμα», είπε μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε ότι οι «58» θέλουν να διαλυθούν το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά και να ενταχθούν σε αυτούς.

Ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι η λύση του προβλήματος του ενδιάμεσου χώρου δεν μπορεί να είναι «ένα κίνημα πανεπιστημιακών κατά κύριο λόγο που είχαν θέση στην κοινωνία όλο αυτό το διάστημα, δεν ήταν στο χωριό τους και όργανωναν τα χωράφιά τους».

«Τόσο καιρό δεν ήθελαν να μπουν στην πολιτική. Έρχονται σήμερα και λένε διαλυθείτε όλοι και συγχωνευθείτε με εμάς», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός μίλησε με θετικά λόγια για τον υπουργός Υγείας. «Έχω την εντύπωση ότι ο κ. Γεωργιάδης είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος υπουργός. Εμένα αυτό με ικανοποιεί», τόνισε ο κ. Πάγκαλος.

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές υπενθύμισε την έκκλησή του στον κ. Σαμαρά «να μην κάνει το λάθος να κατεβάσει ένα κομματικό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές» και τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης ενός ενιαίου ψηφοδελτίου, στο οποίο δεν θα μετέχει κανείς πολιτευτής αλλά θα περιλαμβάνονται άνθρωποι από την κοινωνία τους οποίους θα εκλέξουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλα κόμματα. «Εκεί χωράει και η ΔΗΜΑΡ και οι 58», σημείωσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By