Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παναγιωτακόπουλος: Ο Βορίδης να ασχοληθεί με τα προβλήματα της παράταξης του

«Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»

panagiotakopoulos1Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Γ. Παναγιωτακόπουλου σχετικά με τη δήλωση του Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Θα συνιστούσαμε στον κ. Βορίδη να αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να ασχοληθεί με τα πολιτικά κατορθώματα της παράταξής του», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι «το δυστύχημα είναι πως με πολιτικούς αυτών των αντιλήψεων η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά την χώρα».

Αναλυτικά η δήλωση Παναγιωτακόπουλου

«O λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»

Θα συνιστούσαμε στον κ. Βορίδη να αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να ασχοληθεί με τα πολιτικά κατορθώματα της παράταξής του.
Της σημερινής παράταξής του και όχι των ακροδεξιών μορφωμάτων που υπηρετούσε λίγα χρόνια πριν.

Πάει πολύ για τον πολιτικό που μετακινείται μεταξύ της δεξιάς και της ακροδεξιάς να «καταγγέλλει» για την κατάντια της χώρας το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Αντιλαμβάνομαι το μίσος το δικό του και της παράταξής του για τον Άνθρωπο και τον Πολιτικό που διεύρυνε την Δημοκρατία, που άνοιξε νέους δρόμους για την χώρα, που πόνεσε και εργάστηκε για το λαό της.

Το δυστύχημα είναι πως με πολιτικούς αυτών των αντιλήψεων η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά την χώρα.

Το δυστύχημα είναι πως με τους υβριστές του Ανδρέα Παπανδρέου μαζί εργάζονται για τη φτωχοποίηση του λαού, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, τις απολύσεις στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα, την ανεργία, τη νέα μετανάστευση και την διάλυση μιας ολόκληρης κοινωνίας.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By