Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΟΕ ΟΤΑ: «Πόρτα» στη Χρυσή Αυγή

«Ανεπιθύμητοι» οι «νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων»

xrisi avgiΞεκάθαρο μήνυμα προς τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής στέλνει η ΠΟΕ ΟΤΑ, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει αρχής γενομένης από αύριο.

«Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην παρουσία βουλευτών της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής σε Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, που ξεκαθαρίζει τη στάση της απέναντι στο συγκεκριμένο κόμμα.

Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκαθαρίζουν από την πλευρά τους ότι «οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων, ήταν ανέκαθεν εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων. Γι’ αυτό, είναι ανεπιθύμητοι από κάθε συλλογική διαδικασία των εργαζομένων. Η Χρυσή Αυγή μισεί το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και κάθε μορφής οργάνωσης των εργαζομένων που ιστορικά εκφράζει τα συμφέροντα όλου του κόσμου της εργασίας, είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι» και καταλήγουν: «η Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τα Συλλόγους-Μέλη της να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές στους φασίστες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς είναι απολύτως ανεπιθύμητοι από το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By