Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Ποιος είναι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος [φωτό]

33 χρονών, πρωταθλητής μπιλιάρδου, γιος πρώην υπουργού και από σήμερα βουλευτής

anagno1

Θαμώνας του Κολωνακίου, αγαπά τα ακριβά αυτοκίνητα, λάτρης του μπιλιάρδου: Ενας νέος της εποχής του ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος είναι από σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση του Παύλου Σιούφα.

anagno3

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του πρώην υπουργού Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου μπαίνει στη Βουλή: Είχε εκλεγεί ξανά το 2007 στη βραχύβια κυβέρνηση Καραμανλή και απέτυχε να επανεκλεγεί. Γεννήθηκε το 1980 αλλά μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ του Εθνους, είναι θαμώνας στα στέκια του Κολωνακίου και της παραλιακής έχει αδυναμία στα ακριβά σπορ αυτοκίνητα και το μπιλιάρδο. Εχει μάλιστα διακρίσεις σε τουρνουά μπιλιάρδου παγκοσμίως.Οι διακρίσεις αυτές, σύμφωνα με το Έθνος, του έδωσαν και τα επιπλέον μόρια που χρειαζόταν για να μπει στη Νομική την οποία μέχρι το 2007- οπότε και υπάρχει το επίσημο βιογραφικό του στη σελίδα της Νέας Δημοκρατίας- δεν είχε τελειώσει.

anagno4

Εμφανίζεται μάλιστα ως ένας από τους πρώην βουλευτές που είχαν πρόβλημα και κενά στο πόθεν έσχες τους, κατά τον έλεγχο του 2013.

(Visited 1 times, 2 visits today)
By