Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Προαναγγέλλουν νέα χτυπήματα και εύχονται καλή τύχη σε όσους τα ετοιμάζουν

Με κείμενό τους που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης προαναγγέλλουν νέο χτύπημα.

1Συγκεκριμένα σε κείμενό τους κάνουν λόγο για τη δίκη που ξεκινάει τον Φεβρουάριο και τους βάζει στο κάδρο της συμμετοχής σε ομάδες όπως οι «Πυρήνες της φωτιάς» οι τέσσερις νεαροί αναφέρουν πως έρχονται νέα χτυπήματα και εύχονται καλή τύχη σε εκείνους που τα ετοιμάζουν

«Στις 3 Φεβρουαρίου ξεκινάει μια ακόμα δίκη στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η οποία εμπεριέχει διάφορες υποθέσεις.
Κάποιοι από εμάς κατηγορούμαστε για την υπόθεση των σπιτιών στο Βόλο και τη Καλλιθέα (Μιχαηλίδης, Ντάλιος, Ρωμανός), για τη συμπλοκή με τα γουρούνια στη Πεύκη (Μιχαηλίδης), ενώ κάποιοι για τις ληστείες της Αγροτικής στο Φιλώτα Φλώρινας (Σαραφούδης, Μιχαηλίδης, Πολίτης, Ντάλιος, Χαρίσης) και της Αγροτικής στο Πυργετό Λάρισας (Σαραφούδης).
Δε θα σχολιάσουμε τίποτα εδώ σχετικά με τις κατηγορίες που μας «βαραίνουν». Ο καθένας από εμάς έχει κάνει τις δικές του επιλογές και χαράξει τη προσωπική του στρατηγική όσον αφορά τη διαχείρηση της δίκης τόσο σε νομικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο.
Το είχαμε γράψει κάποιοι από εμάς και για τη δίκη της υπόθεσης του Βελβεντού και το ξαναλέμε : Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ που μας ενώνει δε θα υπονομεύτει από τους διαχωρισμούς που προκύπτουν της νομικής και πολιτικής διαχείρησης της δικής.
Με ή χωρίς δικηγόρους, ανάληψη ευθύνης ή μη ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να κοιτάμε ΜΑΖΙ τον ουρανό πίσω από τα τείχη και να δίνουμε ΜΑΖΙ τον αγώνα κόντρα στη σαπίλα του εγκλεισμού.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ” ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Μιχαηλίδης Γιάννης
Πολίτης Δημήτρης
Σαραφούδης Γρηγόρης
Ντάλιος Αργύρης
Χαρίσης Φοίβος
Ρωμανός Νίκος»

1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By