Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Ρόδος: Έρευνα για τη φωτιά στο δικαστικό μέγαρο

Στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά, βρέθηκαν δύο απειλητικά σημειώματα, που στρέφονταν κατά των δικαστών και της Δικαιοσύνης

fosphotos.com | Alexandros Katsis
fosphotos.com | Alexandros Katsis

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα των διωκτικών και ανακριτικών Αρχών Ρόδου για τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί εντός του δικαστικού μεγάρου της πόλης.

Η φωτιά έκαψε τα έδρανα των δικαστών στο κεντρικό κτίριο του μεγάρου, καθώς και έναν πίνακα τεραστίων διαστάσεων και ανεκτίμητης αξίας Του Εσταυρωμένου, που δέσποζε για πολλές δεκαετίες στον χώρο.

Στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά, βρέθηκαν δύο απειλητικά σημειώματα, που στρέφονταν κατά των δικαστών και της Δικαιοσύνης.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών και πυροσβεστικών Αρχών, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 7 το πρωί, αφού είχε ανοίξει το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου, εντός του οποίου βρίσκονταν ένας κλητήρας και η προϊσταμένη του Πρωτοδικείου.

Στις 12 σήμερα το μεσημέρι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι εργαζόμενοι των δικαστηρίων της Ρόδου και του Εφετείου Δωδεκανήσου θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και συγκέντρωση στην κεντρική είσοδο του κτιρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By