Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Σοκαριστικές φωτογραφίες της Χρυσής Αυγής με πάνοπλους πυρηνάρχες

Θα παραδοθούν στα χέρια της ανακρίτριας Ιωάννα Κλάπα που χειρίζεται την υπόθεση του ακροδεξιού κόμματος

xrysh_augh600

Σειρά σοκαριστικών φωτογραφιών με πάνοπλους πυρηνάρχες και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, που παραπέμπουν σε εγκληματικές οργανώσεις και πάντως όχι σε δραστηριότητες πολιτικού κόμματος, περιέχονται στα νέα στοιχεία που θα παραδώσουν τις επόμενες ώρες τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, που χειρίζεται την υπόθεση του ακροδεξιού κόμματος!

Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές, «οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν μεσαία μέλη της Χρυσής Αυγής να κρατούν όπλα και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο βουλευτών του κόμματος, αλλά και των δύο στελεχών από την περιοχή του Πειραιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επιβεβαιώνουν την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης.

«Ακόμη δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του άτυχου 35χρονου, στο Κερατσίνι». Μέχρι στιγμής τέτοιου είδους φωτογραφίες υπήρχαν μόνο με βουλευτές της οργάνωσης, μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπάρχει και άλλο οπτικό υλικό με ύποπτες δραστηριότητες βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής που αφορούν κυρίως την δράση του «πυρήνα» της Νίκαιας.

fotoB

fotoC

fotoD

fotoE

fotoF

πηγή: tanea

(Visited 1 times, 1 visits today)
By