Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Στάη: Θέλω να συνεχίσω στην ΕΡΤ

«Ο λόγος που ήρθα στη δημόσια τηλεόραση είναι απολύτως συνειδητός» – Αποκάλυψε το ύψος του μισθού της

stai 11Η γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν, Έλλη Στάη  μιλώντας για το θέμα της ΕΡΤ, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να γίνει μία συζήτηση για την εξυγίανση της δημόσιας τηλεόρασης.

«Το ζήτημα είναι πώς μπορείς να προσεγγίσεις ένα πρόβλημα με το λιγότερο δυνατό κόστος και με τρόπο ώστε να πείσεις ότι αυτό που κάνεις είναι καλό», ανέφερε και τόνισε ότι η ΕΡΤ πρέπει να μείνει ανοικτή, όσο διεξάγεται η συζήτηση για το μέλλον της.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ Fm,  η κ. Στάη εξέφρασε την επιθυμία της να συνεχίσει στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. «Ο λόγος που ήρθα πριν από τρία χρόνια ήταν απολύτως συνειδητός, μπορούσα άνετα να είμαι αρκετό χρόνο ακόμα στον ιδιωτικό τομέα, ήρθα γιατί πιστεύω στο ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης, κυρίως στη φάση αυτή την οποία ξεκινήσαμε να περνάμε εδώ και τρία χρόνια και θα διανύσουμε και άλλο διάστημα. Έχει ένα ρόλο έτσι και αλλιώς από τη φύση της, ο οποίος είναι ένας ρόλος πολύ κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας. Τώρα λοιπόν σε αυτή τη φάση, οι ανάγκες αυτές είναι δεδομένες. Εγώ θέλω να είμαι σε αυτό το πλαίσιο μέσα, τώρα αν πληρώ τους κανόνες της αξιοκρατίας αυτό είναι κάτι το οποίο προφανώς θα κριθώ και εγώ, όπως κρίνονται όλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ερωτηθείσα για το μισθό της, είπε ότι παίρνει 2.500 ευρώ το μήνα καθαρά για την καθημερινή της παρουσία στο δελτίο ειδήσεων καθώς και για την εβδομαδιαία εκπομπή.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By