Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Στα νέα πόστα τους οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες του ΑΣΕΠ με την επανατοποθέτηση πρώην δημοτικών αστυνομικών

dimotiki_astynomia-thumb-large
Με τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης και επανατοποθέτησης 2.722 πρώην δημοτικών αστυνομικών από το ΑΣΕΠ, προχωρά προς την ολοκλήρωσή της η διαδικασία κινητικότητας, μετά την επίσπευση όλων των ενεργειών από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και των εμπλεκόμενων φορέων.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον των πρώην δημοτικών αστυνομικών, που για λίγα λεπτά «έπεσε», λόγω φόρτου του συστήματος, η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους πίνακες του ΑΣΕΠ επανατοποθετήθηκαν 1.543 στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (Ελληνική Αστυνομία), 623 στο υπουργείο Δικαιοσύνης (καταστήματα κράτησης), 144 στο υπουργείο Οικονομικών (Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων), 30 στο υπουργείο Ανάπτυξης (υπηρεσίες δίωξης του παραεμπορίου) και 382 στο υπουργείο Εσωτερικών (υπηρεσίες αλλοδαπών και μετανάστευσης – «one stop shop» των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων).

Όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, θα ακολουθήσει η συνεδρίαση των τριμελών ειδικών υπηρεσιακών συμβουλίων των φορέων υποδοχής ώστε να οριστικοποιηθούν οι πίνακες διάθεσης, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την έκδοση των ατομικών πράξεων μετάταξης.

Δείτε εδώ τις λίστες με τους 2.722 πρώην δημοτικούς αστυνομικούς

By