Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Στρατούλης: Ο υπουργός Εργασίας προσπαθεί να τετραγωνίσει τον κύκλο

«Ο λαός πρέπει να σταματήσει τα σχέδια της κυβέρνησης»

15 stratoulis

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Εργασίας εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή την απόφαση για την παρακράτηση φόρου εισοδήματος από τις συντάξεις.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Στρατούλης κατηγορεί τον υπουργό Εργασίας ότι «προσπαθεί να «τετραγωνίσει τον κύκλο», για να αποδείξει με διάφορα «μαγικά» ότι οι νέες πραγματικά μειώσεις του μηνιαίου εισοδήματος των συνταξιούχων είναι «αυξήσεις», θυμίζοντας το «0+0=14» του κ. Μητσοτάκη σχετικά με τους μισθούς του 1993».

Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως ο κ.Βρούτσης «αξιοποιεί τη μελέτη του ΚΕΠΕ για να δικαιολογήσει, με επιστημονικοφανή κάλυψη, προειλημμένες αποφάσεις και μνημονιακές δεσμεύσεις της κυβέρνησης προς την τρόικα, για νέα κατεδάφιση των συντάξεων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων».

«Οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι και όλος ο λαός μπορούν και πρέπει να σταματήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για οριστική εκθεμελίωση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης και των συντάξεων, συμβάλλοντας με τους αγώνες και την ψήφο τους στην ανατροπή της και στο άνοιγμα του δρόμου για την οικονομική και κοινωνική αναγέννηση της χώρας μας» καταλήγει στην ανακοίνωση του ο κ. Στρατούλης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By