Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Συλλήψεις για ναρκωτικά στα Χανιά

Ο σκύλος της αστυνομίας ανίχνευσε τις ναρκωτικές ουσίες που μετέφεραν οι δύο δράστες

xeiropedes

Μία 24χρονη και ένας 24χρονος συνελήφθησαν, το πρωί του Σαββάτου, στο λιμάνι της Σούδας Χανίων από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του λιμεναρχείου για κατοχή – μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στην 24χρονη, με τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκαν εντός σακιδίου δύο νάιλον συσκευασίες με αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους δύο κιλών και 28 γραμμαρίων (2.028 gr).

Στη συνέχεια, προσήλθε ο 24χρονος, για να παραλάβει την κοπέλα, με την οποία διαμένουν μαζί. Και οι δύο συνελήφθησαν και ακολούθησε νομότυπη κατ” οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου, κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ανευρέθηκαν τα εξής:

  • Ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
  • Ένα μεταλλικό κυτίο με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
  • Ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε κολομβιανά «μαγικά μανιτάρια» σε ανάπτυξη.
  • Μία θήκη με ένα γυάλινο ναργιλέ με πλήρη παρελκόμενα με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και
  • Δεκατρείς συσκευασίες χαρτάκια στριφτού τσιγάρου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες – πειστήρια, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: cretalive.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By