Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και αντιμνημονιακός στους συλληφθέντες για το λαθρεμπόριο καυσίμων

Ο Μανώλης Χατζόπουλος ήταν συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Περιβάλλοντος όπου εργαζόταν ως τμηματάρχης στη διεύθυνση Εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών

xatzopoulosA

Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ που το «γύρισε» σε αντιμνημονιακός είναι ο Μανώλης Χατζόπουλος,  από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων.

Ο Χατζόπουλος ήταν συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Περιβάλλοντος όπου εργαζόταν ως τμηματάρχης στη διεύθυνση Εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών, υπό την οποία βρίσκεται και η διεύθυνση Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων. Ο ρόλος του ήταν κομβικός καθώς ήταν ο άνθρωπος που γνώριζε πότε έβγαιναν τα αρμόδια κλιμάκια για έλεγχο. Ετσι φρόντιζε να ενημερώνει τα πρατήρια και οι επιτήδειοι λάμβαναν τις προφυλάξεις τους για να μην πέσουν στα χέρια των ελεγκτών.

Τα τελευταία τρία χρόνια, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εθνος», ο Χατζόπουλος διαφοροποιήθηκε από την ΠΑΣΚΕ και δήλωνε αντιμνημονιακός. Ενδεικτική της αλλαγής στάσης του ήταν η επιστολή που είχε στείλει στις βουλευτικές εκλογές του 2012 στην εφημερίδα Ριζοσπάστης όπου συντασσόμενος με το ΚΚΕ έγραφε: «Νιώθω αηδιασμένος, απογοητευμένος και προδομένος από αυτά που έζησα και τη […] ζοφερή πραγματικότητα που μας επέβαλαν οι μνημονιακές – καπιταλιστικές – νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Κύκλοι, πάντως, της Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζουν ότι ο προφυλακισμένος συνδικαλιστής του υπουργείου Περιβάλλοντος όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ, αλλά ως «αγανακτισμένος» της πλατείας Συντάγματος και μέσω δημόσιων επιστολών του σε εφημερίδες μας εξύβριζε ως «διεφθαρμένους» που «χάσαμε την ιδεολογία μας»!

Σύντομα οι πολίτες θα καταλάβουν ποιοι εκπροσωπούν το αντιμνημονιακό μέτωπο, αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι.

 

By