Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία

 Ο 43χρονος συλληφθείς, που συνεπλάκη με τον επιχειρηματία για να τού αποσπάσει τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα, είναι ομογενής από τη Γεωργία

astynomia650_011113

Στην αστυνομία της Αλεξανδρούπολης κρατείται εδώ και λίγη ώρα ο ένας από τους δύο υπόπτους της δολοφονίας του 63χρονου επιχειρηματία, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Ο 43χρονος συλληφθείς, που συνεπλάκη με τον επιχειρηματία για να τού αποσπάσει τον χαρτοφύλακα με τα χρήματα, είναι ομογενής από τη Γεωργία. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι από το πρωί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, τον συνέλαβαν σε παραλιακή τοποθεσία κοντά στο σημείο που είχε εγκαταλειφθεί το δίκυκλο, με το οποίο διέφυγαν οι δύο δράστες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και τα κλοπιμαία (περίπου 10.000 ευρώ).

Την ίδια ώρα αναζητείται και ένας Αλβανός συνεργός του, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ως δράστης της δολοφονίας. Σημειώνεται ότι οι φερόμενοι ως δράστες έστησαν ενέδρα θανάτου το πρωί σε επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης, την ώρα από έφευγε από το σπίτι του και τού απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

By