Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Σαμαράς έχει το απύθμενο θράσος να μιλάει για success story»

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου για την κυβέρνηση και τις μαζικές απολύσεις

© fosphotos.com | panayiotis Tzamaros
© fosphotos.com | panayiotis Tzamaros

«Ο κ. Σαμαράς έχει το απύθμενο θράσος να μιλάει για success story και άλλα τέτοια παραμύθια, όταν είναι έτοιμος να παραδώσει τα σπίτια των εργαζομένων στους τραπεζίτες και να πετάξει οικογένειες στο δρόμο» σχολιάσει η αξιωματική αντιπολίτευση, συμπεραίνοντας ότι «κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση, η κατάσταση θα χειροτερεύει».

Αναλυτικά, το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ:

Η δικομματική κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα συνεχίζει με αμείωτη ένταση το καταστροφικό της έργο σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και της οικονομίας. Αυτή τη φορά μάλιστα, με πρόσχημα το δήθεν εξορθολογισμό του δημοσίου δεν διστάζει να «πυροβολήσει» άμεσα 2500 καθηγητές και να τοποθετήσει «στον τοίχο για εκτέλεση» άλλους 15000 δημοσίους υπαλλήλους μέχρι το τέλος του έτους, διαλύοντας με αυτό τον τρόπο το εναπομείναν κοινωνικό κράτος. Οι ανθρωποθυσίες δεν έχουν τέλος στο βωμό των μνημονίων.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Σαμαράς έχει το απύθμενο θράσος να μιλάει για success story και άλλα τέτοια παραμύθια, όταν είναι έτοιμος να παραδώσει τα σπίτια των εργαζομένων στους τραπεζίτες και να πετάξει οικογένειες στο δρόμο.

Κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση, η κατάσταση θα χειροτερεύει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα των πολιτών να απαλλάξουμε τη χώρα και τις ζωές των ανθρώπων από την καταστροφική κυβέρνηση και τα μνημόνια, στέλνοντας τους ίδιους, στις λίστες της πολιτικής διαθεσιμότητας και της απόλυσης.

Λύση μπορεί να υπάρξει με την κυβέρνηση της Αριστεράς, που με την ενεργή συμμετοχή της πλειοψηφίας της κοινωνίας που πλήττεται, θα επιβάλει την απαιτούμενη αλλαγή πολιτικής και θα επαναφέρει την ελπίδα και την προοπτική.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By