Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: ο πρωθυπουργός συνεχίζει να παρανομεί

Καυστική η Κουμουνδούρου για τις διευκρινήσεις

tsipras syriza synedrioΣκληρή κριτική στους επικοινωνιακούς χειρισμούς της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας και τις «διευκρινήσεις» που ακολούθησαν ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχοντας χάσει κάθε ίχνος πολιτικής εντιμότητας και αξιοπιστίας, το Μαξίμου έβαλε μπρος τις μονταζιέρες της Συγγρού, κατασκευάζοντας και διοχετεύοντας πλαστές διευκρινήσεις του Προέδρου του ΣτΕ. Αντί να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ για άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης, ο πρωθυπουργός συνεχίζει να παρανομεί, εκθέτοντας για μια ακόμη φορά τη χώρα διεθνώς» τονίζουν.

Επιτιθέμενοι στον πρωθυπουργό, «φτάνει μάλιστα στο σημείο να κρύβεται πίσω από επικοινωνιακά χαλκεία του χειρίστου είδους, τα οποία εμπλέκουν στα σχέδιά τους ακόμα και το ΣτΕ» υπογραμμίζουν, προσθέτοντας: «Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο κ. Σαμαράς είναι ότι στην προσπάθειά του να κλείσει τη δημόσια τηλεόραση έχει πρώτα από όλα ηττηθεί από την ελληνική κοινωνία που  από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους τη δημοκρατία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By