Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Σύσκεψη στο ΥΠΑΑΝ για τις Κυριακές

Συνάντηση  όλων των συναρμοδίων φορέων του εμπορίου υπό τον γενικό γραμματέα, Στέφανο Κομνηνό

thessaloniki_katastimata_kiriakes

Η απόφαση τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία αναστέλλεται η εφαρμογή του πιλοτικού μέτρου για άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου σε συγκεκριμένες περιοχές, θα βρεθεί στις 12 στο μεσημέρι στο επίκεντρο της συνάντησης όλων των συναρμοδίων φορέων του εμπορίου υπό τον γενικό γραμματέα, Στέφανο Κομνηνό.

«Περιμένουμε τις διευκρινίσεις του υπουργείου Ανάπτυξης για να δούμε τι θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή με το άνοιγμα των καταστημάτων μετά την απόφαση του τμήματος αναστολών του ΣτΕ» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος) Αντώνης Μακρής.

Έχουμε μια νομική απόφαση και περιμένουμε την πολιτική απόφαση με τις διευκρινίσεις είπε ο κ. Μακρής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα γίνουν απολύσεις όσων υπάλληλων είχαν προσληφθεί για τις Κυριακές.

Εμείς σεβόμαστε, είπε, τις αποφάσεις της αλλά ελπίζω στην Ολομέλεια του ΣτΕ να επικρατήσει η κοινή λογική.

Σύμφωνα πάντως με τη χθεσινή (Πέμπτη) απόφαση του τμήματος αναστολών του ΣτΕ μέχρι τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ανώτατου Δικαστηρίου το Νοέμβριο η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές αναστέλλεται.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By