Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Σύσκεψη στο ΥΠΑΝ αύριο για τις ελληνικές εξαγωγές

Υπό την προεδρία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη

frouta laxanika eisagvges exagwges

Οι συνέπειες στις ελληνικές εξαγωγές από τα εμπορικά μέτρα της Ε.Ε. προς τη Ρωσία, η πορεία των εξαγωγών και οι μνημονιακές υποχρεώσεις της Ελλάδας για το εξωτερικό εμπόριο είναι τα ζητήματα που απαρτίζουν την αυριανή ατζέντα στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Εξωστρέφειας.

Υπό την προεδρία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου η Συντονιστική Επιτροπή, στο κτίριο του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Μέλη της επιτροπής είναι οι Παναγιώτης Μίχαλος, γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Μανώλης Μαματζάκης, γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Αναστάσιος Λιάσκος, γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, Μόσχος Κορασίδης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανδρέας Κατσανιώτης, γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Τριαντάφυλλος Πετεινίδης, διευθυντής γραφείου υπουργού, υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

By