Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Τουρκία: 16χρονος νεκρός από τις σφοδρές καταιγίδες

Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν ή παρουσιάζουν μεγάλες καθυστερήσεις στην Τουρκία λόγω των καταιγίδων, που συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους

turkey-rain

Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν ή παρουσιάζουν μεγάλες καθυστερήσεις στην Τουρκία λόγω των καταιγίδων, που συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους, που πλήττουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα την Κωνσταντινούπολη. Εκατοντάδες επιβάτες παρέμεναν μπλοκαρισμένοι μέχρι το μεσημέρι στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ καθώς πολλές πτήσεις εξωτερικού παρουσίαζαν πολύωρες καθυστερήσεις. Στην Κωνσταντινούπολη βρέχει καταρρακτωδώς από το βράδυ της Πέμπτης και σε πολλές συνοικίες της έχουν αναφερθεί πλημμύρες.

Στη Σμύρνη χθες, ένας 16χρονος που προσπαθούσε να βοηθήσει κατοίκους που κινδύνευαν από τα νερά, παρασύρθηκε από έναν χείμαρρο και πνίγηκε. Λίγα λεπτά νωρίτερα ένας ερασιτέχνης τον είχε καταγράψει με βιντεοκάμερα να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Εξάλλου, ένα μικρό αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Τεκιρντάγ, στη βορειοδυτική Τουρκία, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By