Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Το Red Bull Hill Chasers ανανεώνει το ποδήλατό σου

Το ποδήλατό σου έχει πιάσει αράχνες αλλά σκέφτεσαι να ξεκινήσεις και πάλι τις ορθοπεταλιές;

68361-151895

Μήπως από τα πολλά χιλιόμετρα που έχεις διανύσει σου χάλασε αλλά δεν μπορείς να το φτιάξεις; Το Red Bull Hill Chasers στο κάνει καινούριο!

Φωτογράφισε το παλιό σου ποδήλατο και ανέβασέ το με hashtag #athensvoice και #hillchasers στο Instagram ή στο Τwitter με mention @AthensVoice μέχρι την Πέμπτη, 5/6, για να μπεις στην μεγάλη κλήρωση!

n

Ο νικητής θα κερδίσει το ποδήλατό του, ανανεωμένο σαν καινούργιο από το bicycle workshop, VCA, και θα το παραλάβει την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 14 Ιουνίου.

Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του σε Αγγλία, Σκοτία και Γερμανία, το Red Bull Hill Chasers είναι μια συναρπαστική βραδινή ποδηλατική αναμέτρηση για δυνατά πετάλια κάθε κατηγορίας (BMX, Mountain Bike, Road Cycling, Fixed Gear κ.α.) κόντρα στην ανηφόρα του λόφου του Λυκαβηττού.

n

Η Athens Voice που είναι υποστηρικτής του αγώνα, θα βρίσκεται εκεί. 184 αναβάτες, ανάμεσά τους τα μεγαλύτερα ονόματα ποδηλασίας αλλά και χομπίστες, θα αναμετρηθούν σε νυχτερινό uphill sprint ρόδα με ρόδα στο ψηλότερο σημείο της πόλης για να ανακηρυχθεί ο Βασιλιάς του Λόφου.

Δεκτές όλες οι κατηγορίες ποδηλάτων (Οι riders που θέλουν να πάρουν μέρος στην αναμέτρηση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον προκριματικό στο κεντρικό Parking του Λόφου Λυκαβηττού μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου!

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.redbullhillchasers.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By